Laden...
Naar Facebook
Naar Twitter

High Tea Den Haag

De High tea van Het Heden

betekend genieten van heerlijke theesoorten en en allerlei huisgemaakte lekkernijen.

In de zomermaanden kunt u in onze tuin genieten van onze met liefde bereide High tea.

Grenzend aan de koninklijke stallen en de paleistuinen zit u als een koning op zijn troon. Onder de druivenranken of onder een parasolletje in de zon.

Zo geniet u van een High tea in Den Haag.

 

Onze High tea €19,50

  • 3 verschillend belegde mini broodjes
  • 4 huisgemaakte zoetigheden
  • Vers gebakken scones met clotted cream en jam
  • Onbeperkt thee in diverse smaken

 

Wilt u de High tea echt feestelijk maken? Begin met een glaasje bubbels (In combinatie met de High tea €3,50 / glas)

 

 

Waar komt deze heerlijke gewoonte van High Tea nou vandaan?

 

Het is allemaal begonnen met de Hertogin Anna van Bedford die in de jaren rond 1840 tegen een uur of vier honger kreeg en zich bij haar dagelijkse thee allerlei lekkernijen liet serveren, zodat zij niet hoefde te wachten tot het diner. Verschillende theesoorten en kleine, lichte gerechten werden voor haar bereid. Zoals u kunt begrijpen beviel dit haar wel en zodoende ging ze dit steeds vaker doen.  Als Hertogin had ze natuurlijk de nodige invloed en binnen een mum van tijd zaten de andere dames en heren van het Hof ook aan de high tea.

 

Dit is volgens de verhalen de geschiedenis van het ontstaan van de high tea. Officieel hebben we het hier echter over de afternoon tea, maar hier in Nederland noemen we dit de High Tea en dus ook hier in Den Haag.

 

In Het:Heden is de high tea een ware believing. U geniet van heerlijk vers belegde broodjes en diverse huisgemaakte zoetigheden. Uiteraard krijgt u scones, nog warm van de oven, geserveerd met clotted cream en jam. Onbeperkt thee drinken zit er natuurlijk bij inbegrepen.

 

Een lekker glaasje bubbels erbij om het extra feestelijk te maken? Goed idée.

 

×